• MIERCURI, 09 APRILIE 2014

  Premieră! „Iubire secretă”, un serial coreean tulburător, de luni până vineri, de la 17.30

  Astăzi, de la ora 17.30, începe un nou serial coreean la Euforia TV, „Iubire secretă”!

  Drama surprinde iubirea unui bărbat bogat și atrăgător, dar lipsit de bunătate, pentru „ucigașa” iubitei sale. De fapt, Yoo-Jung ajunge la pușcărie pentru fapta comisă de partenerul său de viață, cel care a furat viața femeii într-un accident de mașină. Min Hyuk nu știe asta însă și vrea să se răzbune pe ea pentru lașitatea comisă.

  Lucrurile nu merg conform planului - în curând, băiatul de bani gata își dă seama că este atras de personalitatea lui Yoo - Jung.

  COMENTARII

  6 vedete care sfidează regulile! Au apărut pe covorul roșu cu păr la subraț

  acum 39 minute

  Probabil sătule de frecventele vizite la salon, aceste vedete și-au luat inima în dinți și au apărut pe covorul roșu fără să fie epilate. Nu vorbim doar de Madonna, care a și postat o imagine clară pe Instagram, ci de alte cântărețe și actrițe cunoscute care au ignorat regulile nespuse ale societății!

  Credeai că toaleta este cel mai murdar obiect din baia ta? Iată alte trei obiecte mult mai “contaminate”

  acum 19 ore

  Toaleta nu este „cel mai contaminat" lucru din baia ta. Din contră, dacă eşti genul de femeie obsedată de igienă, probabil că toaleta este unul din lucrurile cele mai curate.

  La asta nu ne aşteptam! Incredibil ce află femeile despre bărbaţi atunci când poartă tocuri

  acum 20 ore

  Bărbaţii au tendinţa de a le ajuta mai mult pe femeile care poartă pantofi cu toc înalt în comparaţie cu doamnele şi domnişoarele care poartă încălţăminte cu talpă plată, potrivit unui studiu realizat recent de un cercetător francez.

  Antenele sărbătoresc astăzi Ziua Mondiala a Televiziunii! Împărtăşeşte momentele preferate alături de noi!

  acum 22 ore

  Alaturi de telespectatori din intreaga lume, Antenele sarbatoresc astazi Ziua Mondiala a Televiziunii, o initiativa a Organizatiei Natiunilor Unite.

  N-o să-ți vină să crezi care sunt cele mai noi „accesorii” pentru nunți! Mirii închiriază... elefanți și lame

  acum 22 ore

  Aranjamentele florale, baloanele și fântânile de ciocolată sunt prea comune pentru nunta ta? Organizatorii de nunți au ajuns să aranjeze închirieri de... animale, pentru ziua cea mare!

  Observator.TV

  observator.tv


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro